Anna Ottosson är en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare, mat entreprenör och expertkommentator inom mat och hälsa. Hon har dessutom rest runt i hela världen och spanar  in de absolut senaste mat- och hälsotrenderna. Anna brinner för vilken enorm kraft det finns i maten och den senaste forskningen kring mat- och hälsa. Hon har därför grundat Foodpower och startat ett rehab-program för människor som drabbats av cancer och visar hur man kan med senaste nutritionsforskningen stärka upp immunförsvaret och kroppen. Maten är ett viktigt verktyg i kampen mot cancer.

Anna har arbetat med mat och hälsa i över 22 år som leg. dietist och har skrivit sin tredje bok ”Hälsodrycker” med fokus på kraften i maten och hur vi kan äta för att stå i vår fulla kraft genom maten.  Anna är proffs på smoothies och vilka råvaror som är superstjärnor för kroppen. 

”Jag fullkomligt älskar min powerblender. Jag har valt att jobba med Wilfa och deras powerblender för att de är kraftfulla och löser de krav jag har på en blender. Med den kan jag göra allt från härliga gröna smoothies till mandelmjölk, rawfoodglass och soppor.”

REKOMMENDERADE PRODUKTER AV ANNA

Kök
Kök
Blender
Blender
Blender
Blender
Slowjuicer