Wilfa är ett norskägt företag som grundades 1948 och är idag en ledande leverantör av småelektriska hushållsapparater i Norden. Vi fokuserar på design, kvalitet, säkerhet och innovation.

Miljön och hållbarheten är  extremt viktigt för oss i allt vårt arbete. Därför har vi från och med 1 september 2020 infört 5 års garanti på alla våra Wilfa-märkta produkter, något som vi är helt unika i branschen med. Wilfa är också miljöcertifierade av Miljøfyrtårn och det är något som vi är väldigt stolta över.

Wilfa – Delivering Beyond Expectations
Vår vision är att överträffa dina förväntningar. I allt från produktdesign, kvalitet och funktioner till utmärkt kundservice -allt för att ge dig en fantastisk upplevelse när du använder våra produkter. Vi strävar efter att förse dig med de mest funktionella produkterna som gör det enkelt för dig att lyckas med smarta detaljer som gör vardagen enklare.

Wilfa levererar idag produkter under våra egna varumärken som är Wilfa småelektriska produkter, EGO stekpannor, kastruller och köksknivar, samt elektriska sparkcyklar från E-Way och E-Free. I Sverige ansvarar Wilfa också för import och distribution av följande produkter: Jordan Powered by Wilfa och Stadler Form klimatprodukter.

Det viktigaste för oss är våra kunder. Om du har feedback eller idéer om hur vi kan bli ännu bättre, skulle vi uppskatta att du kontaktar oss. Maila oss för att ge oss feedback här.