Vi lanserar två nya tillskott i Performance-serien

Nya medlemmar i vår Performance-serie av kaffebryggare, tar kaffet till en ny nivå!

Performance-serien är känd för sin skandinaviska och funktionella design samt den unika tekniken som säkerställer den ultimata kaffeupplevelsen!

Performance Compact och Thermo är två produktinnovationer som ingår i samma familj som vår populära Performance kaffebryggare. Den utökade Performance-serien är inte bara känd för sin stilrena och funktionella design, utan även för den unika tekniken som säkerställer att varje kopp bryggs med perfektion.

För kaffeälskare som strävar efter den perfekta bryggupplevelsen är Performance-serien ett oumbärligt val. Oavsett om du föredrar en kompakt design eller vill njuta av nybryggt kaffe direkt i termosen, kommer våra senaste modeller att leverera den bästa smakupplevelsen.

I Tek.no:s test av kaffebryggare för 2024 utsågs Performance återigen till bäst i test, Performance Thermo fick utmärkelsen rekommenderas och Performance Compact fick betyget 8 – mycket bra.

Performance-serien är kaffebryggarna för den sanna kaffeälskaren som strävar efter den perfekta bryggupplevelsen varje gång. Smak, stil och innovativ teknik förenas i varje kopp för att skapa en unik och oförglömlig kaffeupplevelse.

Performance Compact – platsbesparande design

Är du en kaffeentusiast med begränsat köksutrymme? Då kommer Performance Compact att vara perfekt för dig med sin kompakta design. Detta är en liten kaffebryggare som gör att du kan njuta av kvalitetskaffe utan att det tar onödigt mycket plats på bänken. Den slimmade och moderna designen gör att den kommer att se snygg ut på vilken bänkskiva som helst, samtidigt som den tar minimalt med utrymme.

Med en kapacitet på upp till 1 liter kan denna lilla kaffebryggare imponera på även de mest kräsna. Oavsett om du vill ha en enstaka kopp bryggning eller vill dela kaffeupplevelsen med vänner och familj så levererar Performance Compact alltid kvalitet när det kommer till smak och arom.

Performance Thermo – håller kaffet varmt länge

Performance Thermo har en termoskanna i rostfritt stål som kaffet bryggs direkt i. Denna kaffebryggare är designad för att hålla det nybryggda kaffet varmt och färskt så länge som möjligt utan att kompromissa med den goda smaken. Det betyder att du har varmt kaffe hela dagen.

Performance Thermo har två lock, ett för att minska värmeförlusten vid bryggning och ett annat som används efter bryggning för enkel servering.

Både Performance Compact och Thermo har de innovativa funktionerna från kaffebryggaren Performance, som blev utsedd till bäst i ett test i Tek.no:s test av kaffebryggare. De innehåller funktioner som en avtagbar vattentank för enkel vattenpåfyllning och pumpteknik som säkerställer fullständig tömning av vatten efter varje bryggning. Samt en optimal bryggtemperatur på 92-96 °C från första till sista droppen. Detta säkerställer att varje kopp kaffe bryggs med färskt vatten och du uppnår en optimal smakupplevelse i varje kopp.

Vårt Performance-sortiment fortsätter att leverera kaffebryggare som kombinerar funktionalitet med enastående bryggkvalitet. Alla tre Performance kaffebryggare är godkända av European Coffee Brewing Centre.