INNOBOT

Rent hem – helt av sig självt

Vi förstår att ett rent hem är viktigt för dig. Som ett norskt varumärke känner vi till det nordiska hemmet och den nordiska konsumentens behov. Dessutom har vi lång erfarenhet och expertis i att leverera kvalitetsprodukter som gör det lättare för dig att bli framgångsrik i hemmet. Välj våra produkter för en renare och bekvämare livsstil i ditt hem.

Structure Line

Blir det riktigt rent med en robotdammsugare? Ja, med Innobot blir det riktigt rent. Den rengör både effektivt och noggrant eftersom den både har inbyggd LiDAR-teknik och precisa sensorer.

Med vår innovativa lösning får du en överlägsen navigeringsförmåga. Detta är särskilt viktigt i komplicerade miljöer som rum med många saker.

Vår Structure Line-teknologi skickar ut 2 vidvinkel-laserstrålar fram och tillbaka för en ännu mer exakt och pålitlig rengöring, till skillnad från en vanlig robotdammsugare som använder en laser.

App på ditt språk

Innobots tillhörande app är lätt att använda, så att du enkelt kan komma igång. I vår app kan du ställa in svenska som språk.

Ställ in dina val som:

  • Områden som rengöras
  • Djuprengöring av mattor
  • Sugkraft
  • Justera styrkan på moppfunktionen
  • Planera rengöring med schemaläggning

Kommer lätt över mattkanter

Innobot är utrustad med avancerad sensorteknologi som känner av när den närmar sig en matta. När den upptäcker en mattkant anpassar den sig själv så att den kommer upp, även på höga mattkanter upp till 2 cm.

Om du har ställt in Innobot att utföra golvrengöring och specificerat i inställningarna att mattorna ska undvikas, kommer den elegant att navigera runt utan att uppta mattans ytor när du rengör golven.

För dig med husdjur

Innobot rengör effektivt och tar bort djurhår och annan smuts från husdjur i hemmet.
Därför är den perfekt för alla djurägare, oavsett om du behöver ta bort långt hundhår eller kort katthår.

Trösklar

Höga trösklar i ditt hem är heller inga problem för Innobot. Vi har utvecklat en smart robot som klarar trösklar utan problem!

Kraftfull

Med en kombination av stark sugkraft och avancerad borstteknik är Innobot designad för att ta bort damm och smuts i ditt hem på ett enastående sätt.

Stark sugkraft

Vår robotdammsugare är utrustad med en kraftfull motor som suger upp allt från större partiklar till det finaste dammet. Du kommer att bli imponerad av dess förmåga att lämna ditt golv rent och dammfritt.

Effektiv borstteknik

Borsten är designad för att lyfta och ta bort smuts och skräp från alla typer av golv, från hårda ytor till mjuka mattor. Den kommer åt även på svåråtkomliga ställen.

Avancerad mopplösning

Ge rengöringen en boost med vår avancerade mopplösning. Önskar du att både dammsugning och moppning sker av sig självt? Med Innobots våtmoppning med vibrationsteknik kan din önskan bli verklighet. Du kommer att bli imponerad av hur strålande rent golvet blir.

Kommer under både soffa och säng

Med en höjd på endast 9,7 cm är vår robotdammsugare den perfekta lösningen för att enkelt komma in under de flesta möbler som soffor och sängar. Du behöver inte oroa dig för att damm samlas på svåråtkomliga områden – vår robotdammsugare tar hand om dem åt dig.

Djuprengöring av mattor

Upplev djuprengöring av dina mattor med Innobots imponerande auto-boost-funktion speciellt designad för mattor! Vår robot känner automatiskt av när den är på en matta, tack vare en ultrasonisk sensor. Denna aktiverar den extra sugkraften, vilket säkerställer en djupare och effektivare rengöring.

Du har full kontroll – välj om du vill ha med mattorna i dammsugningen eller utesluta dem från våtmoppningen med hjälp av vår användarvänliga app. Med Innobot kan du enkelt och effektivt ta hand om dina mattor.