Garanti

Väljer du en värmepump från Wilfa hittar du alltid en som passar dig – med marknadens längsta garanti på 7 år. Med regelbunden rengöring och service kan du själv bidra till att de håller mycket längre, och fortsätteratt leverera samma goda effekt under hela deras livstid.

6 bra anledningar till att köpa en värmepump!

Vi vet att värmepumparna måste klara långa kalla perioder, fuktiga vädertyper och sommarens svällande hetta. Kort sagt svenskt väder –  kan vara en stor utmaning för produkter som måste jobba utomhus.

En värmepump är ett bra uppvärmningsalternativ som ger mer värme för pengarna genom att utnyttja den energi som redan finns i luften. Under varma dagar vänds processen och luften kyls. Om enkelt underhåll utförs regelbundet kan en värmepump från oss hålla 10 till 15 år – kanske längre.

LÄS MER

Styr värmepumpen med mobilen – vart du än är!

Enkel kontroll och åtkomst – var som helst, när som helst.

Med appen kan du övervaka och hantera flera inställningar för din värmepump, ställa in temperatur, läge, fläkthastighet, ställa in timer med mera. Enkelt, bekvämt och smidigt.

 

Vill du kontaktad av en installatör för en kostnadsfri offert för installation av en värmepump?

Vi har samarbete med installatörer som täcker stora delar av landet och hjälper dig med vilken värmepump som passar bäst för just dina behov. Fyll i vårt formulär nedan och få en kostnadsfri offert för både installation och värmepump.

  Namn*

  Email*

  Telefonummer*

  Installationsort och postummer*

  Bostadsyta*

  Antal våningsplan*

  Meddelande

  *
  GDPR Genom att kryssa i rutan godkänner jag att Wilfa hanterar mina personuppgifter

  * Obligatoriska fält