Xplode Vital utsedd till bäst i test igen!

Två av Wilfas Xplode blenders: Vital och Vitamin fick återigen första och andra plats i Tek.no:s stora test av blenders. Båda modellerna stack ut för sin goda smoothie-kvalitet – alla ingredienser var helt krossade.

Xplode Vital är den stora vinnaren i blendertestet. Blendern blev också framröstad som bäst i ett test av tek.no 2021. I testet påpekar tek.no att den sticker ut från de andra konkurrenterna på flera sätt. Här nämns bland annat vår goda kanna av borosilikatglas*, som tål högre temperaturer, med en maxtemperatur på 90°C. Vår fördel med fem års garanti lyfts också fram. Men det viktigaste var förstås slutresultatet. Xplode Vital gjorde smoothies med den bästa kvaliteten av alla blenders i testet, samtidigt som den var väldigt bra på att krossa is.

Xplode Vital är en bra blender till ett bra pris. Den har de funktioner en blender ska ha, som ett eget smoothieprogram, iskrossningsprogram och gradvis hastighetskontroll.

 

Ett bra köp – Xplode Vitamin

På andra plats i testet kom vår blender Xplode Vitamin. Den största skillnaden mellan dessa blenders är att Xplode Vitamin har en vanlig glaskanna, utan fördelarna med borosilikat.

Ett bra och billigare alternativ enligt testet, speciellt lämpligt till smoothies.

Läs mer om Xplode Vitamin här.

*Borosilikatglas är en typ av glas som används bland annat till mätbägare i glas och i laboratorier. Den har en utvidgningskoefficienten som gör att den tål stora temperaturskillnader, vilket gör borosilikatglas mycket lämpligt vid höga temperaturer.

Läs hela texten på tek.no.