E-WAY ELSPARKCYKLAR

E-Way är ett norskt varumärke med fokus på elektriska mobilitetsprodukter. Vi har ett stort urval av elektriska Elsparkcyklar som passar alla. Från lätta och snabba Elsparkcyklar till cyklar med lång räckvidd och extra kraftfulla motorer för krävande stigningar. E-Way fokuserar på att erbjuda smarta och unika lösningar som bland annat punkteringsfria däck, laddning via kontakt som sitter vid displayen på styret för smidigare inkoppling och för att undvika kontakt med fukt och vatten. Dessutom erbjuder vi en extra stor och informativ display. 

MOTOR

Motorn är den elektriska elsparkcykelns hjärta. Våra kraftfulla borstlösa motorer erbjuder överlägsen acceleration och en hög maximal användarvikt på upp till 125 kg. Med upp till 1200 watt effekt kommer våra motorer att göra det möjligt för dig att ta dig upp även över de brantaste backarna med lätthet. Tack vare dessa kraftfulla motorer kan våra elsparkcyklar klara stigningar på upp till 25%. Ju högre procent, desto brantare uppförsbacke är den kapabel till att ta dig upp för.

STIGNING

Tack vare de kraftfulla motorerna klarar våra elsparkcyklar upp till 25% stigning. Ju högre vinkel, desto brantare backar klarar den.

MOTORSTYRENHET

Motorstyrenheten fungerar som en hjärna och ger kommandon till elsparkcykelns motor. E-Way elsparkcyklar använder motorstyrenheter som effektivt utnyttjar batterikapaciteten. Detta möjliggör snabbare acceleration och högre vridmoment än de flesta elsparkcyklarna på marknaden.

BATTERI

Våra litiumbatterier med extremt hög kapacitet klarar en räckvidd på upp till 70 km, vilket gör vardagen avsevärt mycket enklare. Vissa av våra modeller går också på en spänning på 48 volt, vilket gör elsparkcyklarna ännu mer effektivare än vanligt.

PRAKTISK LADDNINGSPORT

Inget mer smuts och stänk som kan skada laddningsporten. Vi har placerat laddningsporten på alla våra elsparkcyklar högre upp, nära styret, för att hålla den ren och skyddad.

E-WAY APP

Med E-Way appen kan du till exempel ställa in farthållaren och de olika körlägena som bestämmer elsparkcykelns acceleration och kraft. Dessutom ser du uppdaterad information om återstående batteri och användarhistorik. Applikationen låter dig också låsa elsparkcykeln digitalt, så att du inte kan starta den utan att din telefon är ansluten till den. Applikationen fungerar med Bluetooth-anslutning.

Ladda ner från Google Play Butik

Ladda ner från AppStore

PUNKTERINGSFRIA DÄCK

Alla E-Way elsparkcyklar har punkteringsfria däck. På grund av Honeycomb-konstruktionen inuti däcken är de lika bekväma att köra som luftfyllda däck men med fördelen att inte behöva oroa sig för att få punktering.

AI-DISPLAY

Den stora AI-displayen visar allt du behöver och gör det enkelt att se hastighet och batteristatus. Till skillnad från normalt är displayen placerad lite vinklat, vilket gör det lättare att få en snabb överblick. Displayen gör det enkelt att justera mellan olika körlägen och stänga av och sätta på strålkastarens funktion.

* Avståndet bestäms t.ex. beroende på förarens vikt, det rådande vädret, den körda rutten och hastigheten.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Viktig information gällande elsparkcyklar

Elsparkcyklar är miljövänliga och smidiga fordon som snabbt blivit populära. Lagstiftningen har inte riktigt hunnit med i samma takt som tekniken och därmed finns vissa begränsningar att ta hänsyn till. Enligt trafikverket räknas elsparkcyklar som en cykel om det går i max 20 km/h och har en motor på max 250 W. Detta innebär att ett fordon med mer effekt än 250 W eller ett som går fortare än 20 km/h ej får framföras på allmän väg. Detta räknas då som ett elfordon som ska brukas ansvarsfullt på inhägnat område eller i enlighet med de lagstadgar som finns i det land den brukas.

För mer information angående aktuella trafikregler se www.transportstyrelsen.se.