JOBBA HOS OSS

Om du trivs i en snabbrörlig miljö med kort väg från ide till genomförande, har passion för produkter, design och innovation så kan Wilfa vara rätt arbetsplats för dig. Vi erbjuder vi dig en arbetsplats där du kan få utvecklas tillsammans med passionerade och ambitiösa medarbetare.

Wilfa är ett ledande varumärke med fokus på design, kvalitet, säkerhet och innovation och erbjuder ett brett sortiment av produkter för hem och hushåll. Vi brinner för att alltid erbjuda attraktiva produkter som förenklar och tillför det där lilla extra i hemmet, oavsett om det gäller funktion eller utformning.

Vårt huvudområde är hushållsmaskiner, samt knivar, kastruller/stekpannor under varumärket Ego1948 som lika naturligt hör hemma i köket. Men vi erbjuder även klimatprodukter för hemmet och produkter för personlig vård – Jordan Powered by Wilfa. I tillägg har vi produkter inom fritid som elsparkcyklar genom vårt varumärke E-way. Wilfa ansvarar även för distributionen av Nivona espressomaskiner och Stadler Forms sortiment i Norden.

Wilfa A/S etablerades i Norge redan 1948 och idag finns dotterbolag i Sverige, Danmark och Finland. För mer information: www.wilfa.se.

LEDIGA TJÄNSTER

Just nu har vi inga lediga tjänster