Frostbitt ICE-12S är utsedd till BÄSTA ISBITSMASKINEN 2020 av Inspekto i Janari 2020, läs hela testet här.

Juryns motivering låter enligt följande:

”Med 70 isbitar per timme så kan du snabbt tillverka en stor mängd is på väldigt kort tid och när första omgången är färdig så kan du lägga över isen i frysen, för att sedan dra igång omgång nummer två.

Givetvis är denna kapacitet ganska smidig när man vill kunna bjuda på kalla drycker/drinkar till sina gäster och det är också då som isen snabbt går åt. För vem vill snåla med isbitar när det är varmt.

Bäst i test vinnaren ICE 12S från Wilfa har också lite valmöjligheter gällande storlek på isbitarna och med en enkel knapptryckning så kan du själv välja mellan två olika storlekar. Stora eller små isbitar.

Smidig och enkel instrumentpanel

Något av det bästa med Wilfa isbitsmaskin ICE 12S är den smidiga påfyllningen av nytt vatten. Något som också höjer modellen är den enkla instrumentpanel som tydligt visar när ismaskinen är full och om strömmen är igång. Den indikerar också när det är dags att fylla på med nytt vatten.

Ljudnivån på ismaskinen är också en av marknadens lägsta och det ska därför inte vara några problem med att ha ismaskinen ståendes framme under t.ex. en fest eller liknande evenemang. Att kunna bjuda på färska isbitar under en bjudning är troligtvis något som de flesta gäster uppskattar.

Wilfa ICE är en ganska liten ismaskin och med den smala designen, så blir det relativt enkelt att hitta en plats i köket. En provisorisk plats i köket under sommarhalvåret är ingen dum idé, för då kommer den verkligen till användning.

  • Upp till 70 isbitar per timme.
  • Helt klart bästa ismaskinen baserat på kundomdömen och pris.
  • Tyst modell som kan stå framme under fest.
  • Två olika storlekar på isen, stor och liten.
  • Mått på ismaskin är 250 x 320 x 360 mm.
  • Enkel påfyllning av nytt vatten och enkel tömning.
  • Relativt billig jämfört med många andra modeller.

FROSTBITT ISBITSMASKIN

Publicerad 30. januari, 2020 i Nyheter