XPLODE VITAL HAR BLIVIT UTEDD TILL BÄST I TEST, FÖR ANDRA ÅRET I RAD!

TEK.NO och ANBEFALER.COM har utsett XPLODE VITAL till den bästa.

Utdrag från tek.no testet: ”En mycket bra blender som levererar på de flesta punkter.”

Utdrag från testet:

XPLODE VITAL seglar in som testets stora vinnare på tek.no. Blendern sticker ut från de andra konkurrenterna med flera saker.

Först är kannan gjord av borosilikatglas. Det är en typ av glas man har stött på trots att man inte känner igen namnet. Glaset används bland annat i måttkoppar av glas, som ofta används i laboratorier, och är gjorda på ett sådant sätt att det inte expanderar i samma utsträckning som vanligt glas. Det gör att den tål högre temperaturer (manualen anger 90°C som maxtemperatur). En annan fördel är att Xplode Vital har fem års garanti på motordelen, vilket gör att du slipper den krångliga diskussionen hos återförsäljaren om den skulle gå sönder efter några år.

Och viktigast av allt: denna modell gjorde den bästa smoothien av alla blenders i testet. Blendern fixade även att krossa is med galans.

Citat från testet: ”Sammanfattningsvis är denna blender från Wilfa ett väldigt bra köp för dig som behöver en blender för att göra smoothies eller krossa is. Ska vi önska att ha en extra behållare som vi skulle kunna göra nötsmör eller hummus med? Självklart. Önskar vi fler tillbehör? Ja. Men då måste du också flytta till en högre prisklass.”

Vill du ha en blender som gör nötsmör och hummus så har vi PowerFuel blenders som enkelt fixar det.

”Wilfa Xplode Vital var den bästa till det mesta.”

  • Smoothie av mycket bra kvalitet
  • Mycket bra på att krossa is
  • Flera program
  • Smart lock
  • 5 års garanti på motordel
  • Tål varma ingredienser bra
  • Gradvis hastighetsjustering
Publicerad 2. maj, 2022 i Nyheter