Anna Ottosson

Juicer och smoothies är omtyckta av såväl medvetna vuxna som av ungdomar och barn, för att det smakar gott samtidigt som det ser fräscht och gott ut, men är även vitaminbomber för kropp & själ.

Anna en av Sveriges ledande dietister och välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon är författare, föreläsare, bloggare och expertkommentator inom mat och hälsa. Anna har grundat “Foodpower” arbetat med mat- och hälsofrågor i 20 år, både internationellt och i Sverige. Annas senaste succébok Hälsodrycker, nr 1 på topplistor och lanserats i USA, Australien och England. Sveriges Smoothiedrottning.

Jag fullkomligt älskar min powerblender. Jag har valt att jobba med Wilfa och deras Powerblender för att de är kraftfulla och löser de krav jag har på en Blender. Med den kan jag göra allt från härliga gröna smoothies till mandelmjölk och rawfoodglass och soppor.

För att skapa en riktigt bra smoothie eller juice, så behöver man en kraftfull blender. Alla powerblenders från Wilfa har 10 års motorgaranti. De Anna använder sig av är följande:

Blenderen Anna bruker:

Wilfa PowerFuel Digital BPFD-1680GY

PowerFuel Digital blender

PowerFuel Digital är en kraftfull och mångsidig digital blender i elegant design. Wilfa senaste toppmodell...
Blender
Wilfa Powerfuel blender BPF-1200B

POWERFUEL Svart

Blendern med rätt kraft. Denna blender kan snabbt bli din bästa vän i köket och...
Blender
Wilfa Power Fuel blender BPF-1200S

POWERFUEL Silver

Blendern med rätt kraft. Denna blender kan snabbt bli din bästa vän i köket och...
Blender

 

Publicerad 22. oktober, 2018 i Nyheter