Nu lanserar vi årets största nyhet – PERFORMANCE! Kaffebryggaren som är utvecklad tillsammans med världsmästaren i barista – Tim Wendelboe, som gör att du lyckas lika bra med kaffet som proffsen!

Performance har en unik teknologi med smarta funktioner som till exempel avtagbar vattenbehållare, integrerad pump och flödeskontroll på filterhållaren.

En god kopp kaffe börjar med färskt och rent vatten, därför har Performance en integrerad pump vilket gör att du aldrig har något vatten kvar i systemet när bryggningen är klar.  Detta är en helt unik teknologi från Wilfa – i andra traditionella kaffebryggare finns det alltid kvar cirka 1 dl vatten efter varje bryggning. Vatten som förblir kvar i kaffebryggaren är syrefattigt och resulterar i att du inte får ut maximalt av kaffets aromer under bryggningen.

Är du också en av dom som brukar använda kaffekannan för att fylla på vatten i kaffebryggaren? När man gör det är risken stor att man får med rester från tidigare bryggningar vilket resulterar med bismaker på det nybryggda kaffet. Med den avtagbara vattenbehållaren på Performance har vi gjort det enkelt att fylla på med färskt, rent och syrerikt vatten – direkt från kranen.

Performance är godkänd av ECBC som ställer krav på bland annat vattentemperatur och kontakttid. För att få ut maximalt av kaffets smaker och aromer är det absolut nödvändigt att kaffebryggaren arbetar med rätt vattentemperatur från första början. Samtidigt är det viktigt att vattnet inte tar för kort eller för lång tid att strömma genom kaffepulvret. Med små avvikelser här hamnar du snabbt med antingen surt eller bittert kaffe. För att säkerställa rätt kontakttid mellan vattnet och kaffet har Performance en flödeskontroll på filterhållaren, som låter dig styra vattnets hastighet genom kaffet. Du kan alltså enkelt brygga en enda kopp med samma resultat som om du hade bryggt en hel kanna.

  • Silent brew-pump som ger en tyst bryggning och effektivt tömmer din bryggare helt på vatten.
  • Avtagbar vattentank med specificerat antal gram kaffe
  • Patenterat värmesystem för perfekt extraheringstemperatur
  • Flödeskontroll för justerbar bryggtid
  • Dubbla väggar i filterhållaren för temperaturkontroll
  • Skandinavisk design
  • Optimal bryggtemperatur: 92 – 96 °C
  • 5 års garanti

LÄS MER OM PERFORMANCE HÄR!

Publicerad 22. september, 2020 i Nyheter